Er barna, klatrestativet og hagen klare for vinteren?

Dagene ble kalde og mørke, snø faller ned og mørke skyer samler seg i atmosfæren. Klart nok, så er vinteren her. Hvordan kunne dere forberede deres Jungle Gym for vinteren? Om denne vinteren kommer til slutt, det er helt mulig at en del av tipsene skal dere bruke den neste høst. Vedlikehold av Jungle Gym gjennom vinteren

Med de kalde og våte tilstandene på vinteren, velger barn å leke heller inne enn ute i hagen. Når barna deres vil leke ute på Jungle Gym, må dere være klare over at dere på å sjekke hagen først om det er trygt å leke i. Det er store mengder med glatte blader eller knekte gren på lekeplassen som må ryddes vekk først. Dette kommer til å hjelpe barna deres mot å snuble, skli eller å falle ned på bakken.

For å forsikre at deres klatrestativ av tre og sklia er i perfekt tilstand til neste vår, får dere noe smarte tips og triks dere kan gjøre i høsten eller vinteren.

  1. Dere må jevnlig ta bort bladene når de dekkers klatretårn, sklien eller huskene. På grunn av våtheten kan de ulike delene på klatrestativet råtne og bli veldig glatte.
  2. Alt materiale og belegg for Jungle gym er tilpasset utendørs bruk. Likevel så foreslår vi at dere tar med takpresseningen inn dersom en storm er på vei, spesielt hvis den inneholder frost. Dette gjelder Jungle Gym, Lodge, Villa, Farm, Fort, Castle og Hut. Vil du heller kjøpe en ny takpressening. Bestill dem fra oss.
  3. Tilbehør man kan ta av som Huskeseter, Jungle Gym flagget, StarOscope, PeekOscope, morsom Telefon, Bøtte osv. er godt rustet mot været. De kommer selvfølgelig til å vare lenger om du holder dem inne om vinteren. Vil du forstørre din mengde tilbehør? Bestill dem fra nettbutikken vår.
  4. Vi anbefaler alltid å bruke sandkassenett for å dekke til sandkassen deres, slik at dyr ikke bruker sandkassen til andre ting. Nettet gjør det mulig for regnet å skylle sanden ren, lar fuktigheten fordampe, noe som holder sanden ventilert, kaldt og uten noe vond lukt. Sandkassen må ikke dekkes til med et lukket lokk, dette kan forårsake mugg. Har du mistet sandkassenett? Bestill den på nettbutikken vår: KattStopp.
  5. Barna pleier ikke å leke på lekestativet så ofte på vinteren, men når de gjør det er det viktig at lekeplassen har blitt sjekket ikke lenge før bruk. Dere må ikke glemme å sjekke på skruene og boltene jevnlig slik at de sitter godt festet. Siden tre er et naturlig produkt, vil det forandre form ettersom at temperaturen og luftfuktigheten også endrer seg.

Klatrestativ om vinteren
lekestativ om vinteren
Barneklatrestativ om vinteren – Bilde av @mariannewynne på instagram

Gå og lek og vær ute med barna deres på denne tiden av året. På vinteren er dagene kortere og nettene lenger, som gir oss mindre vitamin D. Denne motstanden forverrer vårt immunsystem og gir oss influensa og forkjølelse. Dette kan kanskje høres rart ut, men dere burde ta med barna deres ut på vinteren og la dem leke ute. Til og med på vinteren burde det være lett å komme på aktiviteter å gjøre. Om man kler seg godt og leker intensivt blir man varmere. Vær så snill og pass på at de store bladene er flyttet fra steiner som kan være gjemt. Vær varsom og pass på hagen når barna leker der.

Er det så vanskelig å leke ute om vinteren? Gi dem en av de fargerike Jungle Gym tilbehørene som en gave slik at de motiveres til å gå ut og leke!