SLIPP UNGENE LØS, DET ER VÅR!

22.03.2016 - 12:26

Endelig kan vi åpne dørene og la ungene løpe fra seg ute i stedet for inne i stua.

Nå er det slutt på unger som hopper i sofaen når du prøver å lese avisa. Det er slutt på unger som bruker kjøkkenskuffer og -skap som klatrevegg. Det er slutt på barn som bygger tårn med kjøkkenstolene og som bruker gardinene som slenghuske.

mansion 

Nå kan vi bare åpne dørene ut og sende de små snurrebassene ut!

La de få løpe, hoppe, klatre og huske ute. La de få rope og hyle. La de få brenne opp all den oppsparte energien de har samlet i løpet av vinteren.

Som jeg elsker våren!

 mansion sklie

Trampolinen er på plass. Syklene er om ikke vasket ennå, så er de i hvert fall gravd ut fra innerst i garasjen. Sparkesyklene er testet og alle fotballene dukker opp på de merkeligste plasser ettersom snøen i hagen smelter.

I år har vi også fått oss et Jungle Gym lekeapparat fra KlatreBarna.

mansion swing

Lillesøster har akkurat oppdaget klatringens store gleder og elsker å klatre opp den fargerike stigen, samt på klatreveggen. Og så har hun fullstendig huskedilla. Hun er en sånn som kan sitte og huske i timesvis uten å bli lei. Forstå det den som kan. 

Storebroren er glad i alt som går fort og som er litt skummelt, så han har funnet minst femten måter å skli ned sklia på: Framlengs, baklengs, hodet først, sittende, liggende, på magen, på ryggen, stående i sokkelesten, med vann og ja, han har til og med rullet ned på skateboardet.

mansion ratt

Disse lekeapparatene kan tilpasses alle hager og behov. Vi har valgt Jungle Mansion lekeapparat med skie og huske-modul. Huskemodulen kan du bytte ut med klatrevegg, eller du kan bygge ut med lekehus, hengebru, balkong, taustige, turnringer eller andre morsomme moduler.

Vi skal også fylle bunnen under huset med sand så fort det blir litt varmere i bakken, og vips, så har Lillesøster en sandkasse også. 

Her er det bare å bruke fantasien og designe ditt perfekte lekeapparat.

Lekeapparatene er av massivt og trykkimpregnert furutre. De leveres umontert, men du setter det lett sammen selv. Det følger med en detaljert bruksanvisning. Snekring er verken min eller mannens sterkeste side. Men vi fikk det til. Da kan alle klare det. 

Trenger du hjelp til å finne den kombinasjonen som passer akkurat din hage og dine barn, ta kontakt med Klatrebarna, så finner de den beste løsningen for deg. De hjelper deg også med å finne den beste plasseringen i hagen din. 

 klatremodul

Så åpne dørene, finn frem hagemøblene, lag deg en god kopp kaffe, sleng beina på bordet og la vårsolen varme deg mens barna brenner av energien sin ute.

Endelig er det vår!

http://casakaos.blogg.no/1458578182_slipp_ungene_ls_det_e.html

Jungle Mansion er et eksklusivt utendørs lekeapparat, på grensen til overdådig, med morsomme funksjoner, inkludert Bucket og buet sklie. Det er et tårn som man kan late som om det er et slott-tårn . Her er det med andre ord mer enn nok å ta seg til for viltre barn